Foreningen gamle Steinkjer

HØST-INFO 2017

2017-10-05
Høstmøtet blir 18. oktober og julemøte 6. desember.
Av: Morten Stene

EN VELLYKKET MARTNA

Vi vil takke alle dem som bidro under Steinkjermartnan. Først og fremst alle som bemannet martnasboden, men også alle dere som besøkte oss for en handel eller en hyggelig prat. Vi tegnet mange nye medlemmer og fikk et brukbart økonomisk resultat. Det bekymrer litt med færre folk i martnasgatene og prisnivået for å delta begynner å bli faretruende høyt, og dette er forhold vi vil ta opp med martnaskomiteen.

HØSTMØTE 18. oktober

Denne onsdagskvelden møtes vi kl. 19.00 i Aktivitetssenteret i Samfunnshuset.  Programmet er i skrivende stund ikke helt klart, men Bodil Østerås og Maiken Lien Jørgensen kommer for å fortelle om aktiviteter og planer for Egge museum.

JULEMØTE 6. DESEMBER
Det er ikke fastlagt program for julemøtet, men datoen er spikret til onsdag 6. desember, og som vanlig møtes vi i Aktivitetssenteret.
 

NÅ OGSÅ PÅ FACEBOOK.
«Alle er på Facebook» får vi høre til stadighet – og vi har nå etablert vår egen Facebook-side. Her vil vi publisere bilder, korte saker, etterlysninger og informasjon om arrangement og våre aktiviteter. Søk opp Foreningen Gamle Steinkjer og del med dine venner

HEFTER OG BØKER PÅ LAGER
Vi har fortsatt et stort utvalg av gamle utgaver av SteinkjerSAGA og tidligere bokutgivelser. Dette er kjekke gaver til ulike anledninger! Gå inn på vår hjemmeside www.gamlesteinkjer.net hvor du enkelt kan se på utvalget og gjøre din bestilling.

BRUKTBØKER
Vi tar fortsatt mot brukte bøker. Kontakt Erling Koldaas på tlf. 934 34 629.

ETTERNØLERNE HAR SJANSEN
Den store majoriteten av medlemmene har betalt årets kontingent, men etternølerne får en ny sjanse. Disse får sammen med dette skrivet en giro for innbetaling av kontingent. Satsene for 2017 er: Du må betale 350 kroner for å få SAGA + kalender og utenbys medlemmer må betale et portotillegg på 100 kroner. Og husk: Du får mye for pengene!

JAKTEN PÅ BILDER FORTSETTER
Vår «superskanner» Harald Duklæt har hatt mye å gjøre det siste året med digitalisering av gamle fotoalbum. Men han ønsker seg mer arbeid gjennom en lang vinter, og vi vil derfor svært gjerne låne gamle fotoalbum. Og husk: Du får en gratis kopi på CD av de bildene vi skanner.

STØTT OSS MED GRASROTANDELEN
Siden Grasrotandelen ble innført har vi fått over 100.000 kroner fra Norsk Tipping. Et viktig bidrag til foreningens økonomi. For tippere er det enkelt å legge til FGS som grasrotmottager, enten hos kommisjonær eller på nettsiden til Norsk Tipping

STEINKJER PÅ NETT OG MOBIL
For dem som er interessert i Steinkjers historie og hva som rører seg i byen i dag: www.steinkjerleksikonet.no

KONTAKT MED FGS
Vår adresse: Foreningen Gamle Steinkjer, Postboks 3028, 7709 Steinkjer. E-post: Koldaas@online.no

Styret har denne sammensetningen: Erling Koldaas (leder), Morten Stene (nestleder), og styremedlemmene Jan Erik Moe, Johan Rodum, Einar Aasen og Gerd Kolset. Varamedlemmer: Odd Birger Grønli og Harald Duklæt,.

Aktuelt

Høstmøte den 12. oktober
(27.09.21)
Julemøtet avlyst
(01.12.20)
Høstmøte 27. oktober kl 1900
(23.10.20)
Høst-info 2020
(30.09.20)
Hent SteinkjerSaga lørdag 19. september
(15.09.20)
Ny biografi om Augusta Aasen
(27.07.20)
Utsetter årsmøte
(10.03.20)
Flott julemøte
(06.12.19)
HØST-INFO 2019
(30.11.19)
Julemøte 3. desember
(27.11.19)
Flere...
Redaktører: Erling Koldaas og Morten Stene