Foreningen gamle Steinkjer

VÅR-INFO 2018

2018-03-31
Velkommen til et nytt år med Foreningen Gamle Steinkjer. Det ser ut til at 2018 blir et spennende år med mange aktiviteter. Vi håper at DU blir med oss videre. Medlemmene er ryggraden i vår virksomhet.
Av: Morten Stene

VERV EN VENN

Vi starter året med en liten verveaksjon. Send oss navn på en eller flere du tror kan være interessert i å bli medlem. Vi tar kontakt med vedkommende, og ved positiv respons vil du få et eksemplar av boken «Pop & Rock i Steinkjer» i vervepremie.
Send navn til: koldaas@online.no

ÅRSMØTE 11. APRIL

Onsdag 11. april kl. 19.00 inviterer vi til årsmøte i Aktivitetssenteret i Samfunnshuset. Etter at det formelle ved årsmøtet er unnagjort, vil Odd Birger Grønli fortelle om arbeidet med sin nye biografi om Einar Solstad, som utgis av Foreningen Gamle Steinkjer. Harald Duklæt vil vise gamle Steinkjer-bilder, og det blir loddsalg og servering.

JAKT PÅ STEINKJERPOSITIV

Sammen med de andre historielagene i Steinkjer er vi i gang med et prosjekt rundt Steinkjerpositivet. Vi er derfor ute etter å registrere flest mulig positiv. Har du opplysninger om slike instrumenter, kontakt: koldaas@online.no

INFO PÅ E-POST
Vi vil gjerne bli bedre og raskere til å informere om våre aktiviteter. Ett ledd i dette er å samle inn e-postadressene til våre medlemmer. Kan du tenke deg å få info på e-post? Send din e-postadresse til: johan.rodum@mee.no

STOR SOLSTAD-MARKERING

Fredag 27. juli – nøyaktig 100 år etter hans død – blir det stor lansering av den nye biografien om dikteren Einar Solstad. Først en markering ved hans gravsted på Egge kirkegård, et gravsted som vil fremstå i nyoppusset stand for anledningen. Et arbeid som bekostes av Steinkjer kommune. På kvelden blir det bok-pub og boklansering med kunstneriske innslag.

Boken blir på godt over 200 sider, rikt illustrert med mange flotte bilder. Prisen er satt til 349 kroner + evt. porto. Du kan bestille allerede nå hos: koldaas@online.no

BRUKTBOKSALG I APRIL

Vi satser på nytt bruktboksalg i andre halvdel av april. Mange er på flyttefot og har forært oss brukte bøker, men det er fortsatt plass for mer. Vi kommer nærmere tilbake med informasjon om sted og dato for boksalget. Kontakt: Einar Aasen, 458 38 730

STØTT OSS MED GRASROTANDELEN
Grasrotandelen gir et viktig bidrag til foreningens økonomi. For tippere er det enkelt å legge til FGS som grasrotmottager, enten hos kommisjonær eller på nettsiden til Norsk Tipping.

STEINKJER PÅ NETT OG MOBIL

For dem som er interessert i Steinkjers historie og hva som rører seg i byen i dag: www.steinkjerleksikonet.no

KONTAKT MED FGS

Vår adresse: Foreningen Gamle Steinkjer Postboks 3028, 7709 Steinkjer.

Styret har denne sammensetningen: Erling Koldaas (leder), Morten Stene (nestleder), og styremedlemmene Jan Erik Moe, Johan Rodum, Einar Aasen og Gerd Kolset. Varamedlemmer: Odd Birger Grønli og Harald Duklæt.

Aktuelt

Høstmøte den 12. oktober
(27.09.21)
Julemøtet avlyst
(01.12.20)
Høstmøte 27. oktober kl 1900
(23.10.20)
Høst-info 2020
(30.09.20)
Hent SteinkjerSaga lørdag 19. september
(15.09.20)
Ny biografi om Augusta Aasen
(27.07.20)
Utsetter årsmøte
(10.03.20)
Flott julemøte
(06.12.19)
HØST-INFO 2019
(30.11.19)
Julemøte 3. desember
(27.11.19)
Flere...
Redaktører: Erling Koldaas og Morten Stene