Info høst 2022

Vi har begynt med neste års utgave av SteinkjerSaga og en ny Steinkjerkalender. Hvis du sitter på en god historie eller bildemateriale er vi selvfølgelig interessert, og vi ønsker også ideer til saker vi kan ta fatt i og belyse. Har du noe på hjertet, ta kontakt med Erling Koldaas på e-post koldaas@online.no eller tlf. 93434629.

Steinkjerbilder på nett
Det anbefales å ta en kikke på nettstedet steinkjerarkivet.no.
Dette er en felles database for historielagene i Steinkjer. Her finner du både bilder, filmer og tekster. Nylig har Steinkjersannans Venner kommet inn som deltager, og dette betyr at det kommer mye spennende militærhistorie.

Send oss e-postadressen din
Vi har tidligere bedt alle medlemmer om å dele e-postadressen sin med oss – og mange har svart. Med e-postadresser kan vi rimeligere og raskere gi dere informasjon!
Send en e-post til jr@ntebb.no som vil legge adressen inn i registeret vårt.

Styret i Foreningen gamle Steinkjer 2022
Erling Koldaas (leder), Morten Stene (nestleder), og styremedlemmene Jan Erik Moe, Johan Rodum, Einar Aasen og Bjørn Gunnar Ericson. Varamedlemmer: Odd Birger Grønli og Kirsten Lange.

Besøk nettsiden vår
For en tid tilbake relanserte vi internettsiden vår – www.gamlesteinkjer.net. Nå er det enklere enn noen gang å ordne medlemskap, stille oss spørsmål og bestille fra vårt rikholdige utvalg av steinkjerlitteratur. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger etter nylanseringen, og vi tar gjerne innspill på ytterligere forbedringer. Kikk innom!

En varm takk til alle som bidro til at vi hadde en svært vellykket martna.
En godt besøkt martnasbod og masse blide folk – og supert martnasvær – var akkurat det vi ønsket oss. Ny utgave av SteinkjerSaga og Steinkjerkalenderen 2023 ble godt mottatt, og loddsalget gikk strykende.
Vi treffes igjen i martnasgata neste år!

Klart for høstmøte
Det inviteres til høstmøte tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Rådhussalen. Vi har lenge hatt lyst til å sette trivsel og bolyst på dagsordenen, og dette blir stikkord for denne kvelden.
Vi får besøk av kultursjef Leif Terje Nilsen, som vil fortelle om innholdet i det nye kulturhuset, Steinkjer kommunes Bolyst-team kommer og vi vil vise en gammel film fra byggingen av Breidablikk-gården. Og vi håper at en spennende gjest vil besøke oss! Det vil også være servering og god tid til hyggelig sosialt samvær. Ta gjerne med venner og kjente. Velkommen!

Julemøte 6. desember
Vi har fastsatt julemøtet til tirsdag 6. desember med møtestart kl. 19.00. Bjørn Grønli & staben på Vårt Hjem lover topp julestemning. Det er for tidlig å røpe for mye om programmet, men litt julete og god stemning kan vi garantere.
Kryss av for datoen allerede nå!

Internettsider: www.gamlesteinkjer.net