Vårinfo 2022

Nytt styre ble valgt på årsmøte den 5. april 2022. Endelig ser vi fram til et normalt driftsår, og snart lanserer vi nye nettsider.

NYTT STYRE FOR 2022

Årsmøtet ble avholdt 5. april 2022, og valgte følgende styre:

  • Leder: Erling Koldaas (1 år)
  • Nestleder: Morten Stene (2 år)
  • Kasserer: Johan Rodum (2 år)
  • Styremedlemmer: Jan Erik Moe (2 år), Einar Aasen (1 år) og Bjørn Gunnar Ericson (1 år)
  • Vararepresentanter: Kirsten Lange (2 år) og Odd Birger Grønli (1 år)

Revisor: Gunnar Severeide (2 år)
Valgkomité: Per Ivar Nicolaisen og Bjørn Peckel

Harald Duklæt og Turid Hjulstad gikk ut av styret og ble takket av.

SPENNENDE UTSTILLING

Jakob Weidemanns minnestipend er et samarbeid mellom Foreningen Gamle Steinkjer, Steinkjer kunstforening og Steinkjer. Fjorårets vinner ble Ellen Katrine Solberg, og hun kvitterer med en utstilling i Regimentsboligen i perioden 5. – 20. mars. Utstillingen, som kunstneren har gitt navnet «Jakob og de andre», består av tallrike, fargerike og levende små figurer, instillasjoner og grafikk.

MEDLEMSKAP 2022

Som tidligere medlemmer mottar du betalingsinformasjon for årets medlemskap. Vi anbefaler alternativet med Steinkjer-SAGA og SteinkjerKalender som sendes ut etter Steinkjermartnan. Men du kan også velge et rent medlemskap. Vi håper alle vil være med oss videre!

NYE INTERNETTSIDER

Vi har tidvis hatt problemer med våre internettsider, både med tilgjengelighet og oppdatering. Det er derfor inngått en avtale med Steinkjer-firmaet DataPower, som vil levere en ny internettløsning. Denne vil blant annet inneholde en ny og innholdsrik nettbutikk, med Vipps-betaling. Den nye nettsiden vil muliggjøre bedre og rasker kommunikasjon med medlemmer og andre interesserte.

INTERESSERT I BILDER?

Det arbeides med å etablere et større digitaliseringsprosjekt rundt Trønder-Avisas fotoarkiv, som ble overtatt av Stiftelsen Egge Museum i fjor. Dette blir garantert en spennende reise, og vi søker fotointeresserte som ønsker å delta i prosjektet. Full opplæring vil bli gitt. Noe for deg? Kontakt Erling Koldaas på koldaas@online.no

VI HAR KAPASITET!

Vår bildeekspert Harald Duklæt har i en årrekke arbeidet utrettelig med å digitalisere historiske Steinkjer-bilder. Har du slikt materiale liggende – ta kontakt. Du får bildene tilbake med en digital kopier.

SEND OSS E-POSTADRESSEN DIN

Vi har tidligere bedt alle medlemmer om å dele e-postadressen sin med oss – og mange har svart. Med e-postadresser kan vi rimeligere og raskere gi  informasjon om møter og aktiviteter! Send en e-post til jr@ntebb.no, som vil legge adressen inn i registeret vårt.