Velkommen til Martna hos Foreningen Gamle Steinkjer

Besøk Foreningen Gamle Steinkjers martnasbod i Skolegata, 11. til 13. august 2022.

I år blir det «normal» Martna, med bod i Skolegata, ny kalender og fersk SteinkjerSaga – og masse hyggelig historiesnakk og «anna skitprat».

Hent SteinkjerSaga og kalender i boden

For dere som har bestilt (og betalt) SteinkjerSaga og kalender til medlemspris gjennom medlemskontingenten, blir det anledning til å hente ferske utgaver av årets utgivelser – rett fra trykkeriet.

I tillegg blir det selvsagt anledning til å kjøpe både årets SteinkjerSaga og tidligere utgivelser i martnasboden til hyggelige priser. (Har du ikke anledning til å besøke oss under martnan er er det mulig å kjøpe kalender og SteinkjerSaga i nettbutikken.)

Forhåndsmeld kjøp av tidligere utgivelser

Ønsker du å kjøpe tidligere utgaver av våre utgivelser i martnasboden, send gjerne ei melding via nettsiden, så får vi hentet det ut fra lageret, og forhåndspakket det til deg.

Bli medlem

Det blir selvsagt også anledning til tegne medlemskap. Tegner du nytt medlemskap (kr 600) i boden får du både årets SteinkjerSaga i hånda, og neste års Steinkjersaga i postkassen. (ordinær pris 800 + ev. forsendelseskostander).

Alle nye medlemsregistreringer gjort under og etter martnan gjelder for resten av inneværende år + 2023.  Bruk bestillingsmuligrutinene på nettsiden vår.

Velkommen til en trivelig martnas- og historieprat!